HOE GA IK TE WERK?

Via mijn website kun je een intake gesprek inplannen dit gesprek zal in de avond plaats vinden. Op de afgesproken dag maken wij kennis met elkaar en ik met de hond. Ik kom naar jullie toe. Tijdens dit gesprek leren wij elkaar beter kennen en vertel ik de werkwijze van Stefs Dogz. Dit geldt voor de uitlaatservice en hondenoppas aan huis. Tijdens de intake worden verschillende dingen besproken, zoals voer, allergie , sociaal, gedrag etc. Tijdens de intake neem ik wat papieren mee deze kunnen erna rustig gelezen worden, als er een wederzijdse klik is kunnen deze getekend worden. Ik werk met een boekingssysteem genaamd DoggyDoggy.app. Dit is een online boekingssysteem waar je zelf je gewenste boeking kan invullen, deze is beschikbaar voor de hondenoppas en uitlaatservice. Bij de intake van de uitlaatservice zit altijd een proefwandeling bij inbegrepen, dit is om te zien hoe jouw hond het in de groep doet en of de groep hem accepteert. Als hij/zij geslaagd is voor de proefwandeling, krijg je toegang tot het boekingssysteem en neem ik graag jouw hond mee in onze kleinschalige roedelwandeling.

INTAKE

Plan hier je intake gesprek

HONDENSPA

Plan hier je hondenspa?

TARIEVEN

Zie hier de prijzen van mij diensten

REVIEWS

Lees hier wat de klanten over mij schrijven

Scroll naar boven